Занатска радња ,,Петровић” с.п. Рогатица - ,,Стартaп (start-up) Српска”

Сри, 28.04.2021.


„Позивам све младе људе који имају идеју и знање да покрену властити бизнис и да не страхују од неуспјехаˮ, овако започиње своју причу Зоран Петровић из Рогатице.

Уз помоћ и подршку Завода за запошљавање Републике Српске, свој сан о томе да  региструје и покрене властити бизнис остварио је Зоран из Рогатице. Он се од завршетка средње школе бавио поправком и одржавањем моторних возила, али није имао услове за регистрацију, јер му је недостајала финансијска подршка.

„Када сам 2019. године од запослених радника у бироу Рогатица добио информацију да је у току пројекат подстицања развоја предузетништва код младих старости до 35 година - ,,Старап (start-up) Српска”, одлучио сам да аплицирам и да на тај начин покушам да своју идеју о отварању занатске радње спроведем у дјелоˮ, истиче Петровић.

Након што му је захтјев одобрен средства је уложио у изградњу и опремање објекта, куповину потребне опреме, алата, те регистровао самосталну дјелатност ,,Петровић”, Зоран Петровић с.п. Рогатица.

Од 2019. године до данас Зоран успјешно послује, успио је да прошири дјелатност и поред одржавања и поправке моторних возила сада се бави и продајом ауто-дијелова у радњи коју је изградио са једним дијелом средстава које је добио од Завода за запошљавање Републике Српске.

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

18.08.2023.Публикације

Статистички билтен- јул 2023.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за мјесец јули 2023.

Све публикације