Састанак директора Завода са начелником општине Пале

Пет, 17.11.2023.


Данас је у Палама менаџмент ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске на челу са директором Дамјаном Шкипином угостио начелника Општине Пале, Бошка Југовића.

Тема састанка је била унапређење сарадње ове локалне заједнице у погледу повећања запошљавања, праћења ефикасности спровођења активних мјера и других активности које реализује Завод за зaпошљавање.

Новоименовани директор Дамјан Шкипина је овом приликом похвалио досадашњу сарадњу са начeлником Југовићем, јер су са Заводом реализоване бројне активности које се односе на помоћ привреди кроз различита подстицајна средства за отварање нових радних мјеста и стимулисање запошљавања.

Акценат је стављен на анализу стања и потреба тржишта рада на подручју ове општине, рад са привредницима као кључним партнерима за запошљавање, те пружање подршке кроз програме запошљавања радника које већ дужи низ година реализује Завод.

Овом приликом је испред општинске управе начелник Бошко Југовић новоименованом директору честитао преузимање дужности руковођења Заводом за запошљавање Републике Српске, те му уручио пригодан поклон.

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

30.06.2023.Публикације

Статистички билтен- мај 2023.
Статистички билтен ЈУ Завода за запошљавање Републике…

Све публикације