Међународни сајам пољопривреде, привреде и туризма ,,Дани малине 2023”

Пон, 12.06.2023.


Дводневни Међународни сајам пољопривреде, привреде и туризма ,,Дани малине 2023”, одржан је у Братунцу 9. и 10. јуна у организацији општине Братунац и Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Сајам је окупио 80 излагача из земље и региона, а на сајму се представио и Завод за запошљавање Републике Српске.

Посјетиоци сајма имали су прилику да посјете штанд Завода за запошљавање, да се упознају са могућностима остваривања сопствених права, адекватним начином представљања послодавцу те са информацијама које могу бити од користи незапосленим лицима која активно траже посао. Током сајма представљено је и Истраживање тржишта рада у Републици Српској за 2022/2023. годину.

Осим изложбено-продајног дијела, сајам је обиловао мноштвом пратећих садржаја као што су културни програм, смотра народних ношњи, више стручних предавања за пољопривреднике и панел-дискусије о воћарској производњи и примјени најновијих технологија и научних достигнућа у тој области.

Сајму су присуствовали амбасадор Италије у Босни и Херцеговини Marco Di Ruzza, министар трговине и туризма у Влади Републике Српске Денис Шулић, помоћник министра пољопривреде Горан Бурсаћ, директор Завода за запошљавање Републике Српске Мирослав Вујичић, начелник општине Братунац Лазар Продановић, директор Туристичке организације Републике Српске Миодраг Лончаревић, те многе друге званице, медији и посјетиоци.

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

28.07.2023.Публикације

Статистички билтен- јун 2023.
Статистички билтен ЈУЗЗЗРС за јуни 2023.

Све публикације