Додијељене награде најбољим Клубовима за тражење посла

Пет, 09.12.2016.


Традиционална додјела награда за најбоље клубове за тражење посла у БиХ одржана је синоћ у Међугорју у организацији "Пројекта за запошљавање младих" (YEP) и Швајцарске агенције за развој и сарадњу (SDC).

У конкуренцији 27 Клубова додијељене су награде у неколико категорија од којих је награда за најбољи Клуб припала Клубу за тражење посла Дервента из Републике Српске. На другом и трећем мјесту су Клуб Модрича и Добој, док је Клуб у Бања Луци добио посебно признање као Клуб са највећим бројем младих жена и мушкараца укључених у ову активну мјеру, те је Клуб са најактивнијим члановима у Републици Српској.

Испред Завода за запошљавање Републике Српске све присутне је поздравила Снежана Боровчанин, те се том приликом захвалила организаторима скупа и представницима Швајцарске. Клубови за тражење посла представљају добру  мјеру активне политике на тржишту рада посебно у раду са младим и дугорочно незапосленим лицима, истакла је Боровчанин и додала да се у току 2017. године планира проширење мреже клубова и на остале бирое у којим постоји потреба за истим.

Сва незапослена лица која активно траже посао могу се обратити клубовима за тражење посла гдје ће им од стране водитеља бити пружена подршка, савјети и корисна упуства која ће им користити у проналаску запослења. Напомињемо да је уз подршку стручних лица, у току 2016. године, од 845 активних чланова клубова запослење пронашло 365 лица.

Све вијести

Остале вијести

29.08.2024. Пројекти ЗЗЗРС

ПРОГРАМ  ПОДРШКЕ ЗАПОШЉАВАЊУ МЛАДИХ СА ВСС У СТАТУСУ ПРИПРАВНИКА У 2024. ГОДИНИ
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује „Програм…

Сви пројекти

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

29.05.2024.Публикације

Статистички билтен- март 2024. године
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за март 2024.

Све публикације