Биро Зворник-Дјечија играоница „БАЈKА”

Пет, 18.10.2024.


Са жељом да љубав према дјеци преточе у посао, троје младих људи одлучује да удружи снаге и започне једну квалитетну причу. Миленка, дијете погинулог борца, Маја и Дадо, обоје пријављени на евиденцију Завода као дугорочно незапослена лица, отварају кафе и дјечију играоницу „БАЈKА”.

Играоница послује од 2022. године, а њих троје, као једини запослени, труде се да пруже најбоље услуге својим малим гостима али и њиховим родитељима.  

Kако кажу, желе да буду иновативни и да редовно обогаћују садржаје, те тако поред плански оријентисаних рођендана, које прати посебно креиран програм за дјецу у зависности од узраста, организују и радионице едукативног карактера, луткарске представе, новогодишње програме, радионице са монтесори васпитачима гдје родитељи и дјеца заједно израђују играчке. Изузетним садржајима и методама рада успијевају да се истакну међу конкуренцијом.

Маја, наш саговорник, по занимању професор разредне наставе, каже да је своје знање хтјела усмјерити у приватни посао с обзиром на то да до сада није имала прилику за запослење у струци. Испоставило се да је ова идеја била прави избор јер уз људе који подједнако раде и улажу у заједнички циљ, задовољство је пословати.

На самом почетку средства Завода била су им кључна помоћ. Истичу да без тога не би били у могућности покренути посао, те свим младим незапосленим особама са добрим пословним идејама препоручују да конкуришу за подстицај Завода за запошљавање Републике Српске. „Поред финансија”, поручују, „љубав, рад и труд несебично уложите у посао којим се бавите и резултати неће изостати”.

29.08.2024. Пројекти ЗЗЗРС

ПРОГРАМ  ПОДРШКЕ ЗАПОШЉАВАЊУ МЛАДИХ СА ВСС У СТАТУСУ ПРИПРАВНИКА У 2024. ГОДИНИ
ЈУ Завод за запошљавање Републике Српске реализује „Програм…

Сви пројекти

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

21.03.2023.Публикације

Статистички билтен- фебруар 2023.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС фебруар 2023.

Све публикације