Фризерски салон ,,Студио Јована”

Сри, 11.09.2024.


Фризерски салон ,,Студио Јована” успјешно послује од 2022. године, а иза ове приче стоји млада и перспективна Јована Глуховић из Пала.

Посвећеност, љубав према послу, константан рад и улагање у своје знање омогућили су јој да оствари велику замисао. Наиме, након дугогодишњег искуства одлучила је да направи већи корак и отвори врата сопственог салона 2022. године.

Доста младих људи показује интересовање за бављење самосталном предузетничком дјелатношћу, али ријетки успију реализовати своје идеје и изборити се за мјесто на тржишту рада, а Јована је једна од њих.

Након успјешно завршене обуке из предузетништва и креираног   бизнис-плана, препознат је значајан потенцијал и одобрена су јој средства Завода кроз ,,Програм запошљавања циљних категорија у привреди у 2022. години” у износу од 5.000 КМ.

Већ у првој години пословања Јована запошљава једно лице са евиденције незапослених Бироа Пале.

Захваљујући подршци Завода „Студио Јованаˮ добио је ресурсе за развој и одрживост на тржишту, а Јована постаје појединац који може да буде узор својим суграђанима.  

,,Сваки пут када су ми клијенткиње исказале задовољство услугом коју пружам, знала сам да сам један степеник ближе остварењу свог сна. Њихова подршка и финансијска средства Завода за запошљавање помогла су ми да реализујем све што сам дуго жељела и планирала”, истакла је Јована Глуховић.

02.11.2023. Остали пројекти

ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ
ЈАВНИ ПОЗИВ TRIPLE WIN ПРОЈЕКАТ - ПОСРЕДОВАЊЕ ПРИ ЗАПОШЉАВАЊУ…

Сви пројекти

15.12.2022.Публикације

Статистички билтен- новембар 2022.
Статистички билтен ЈУ ЗЗЗРС за мјесец новембар 2022. године.

Све публикације